Økologisk Høstmarked i Vestbjerg

Energi-og Miljøforening Vendsyssel inviterer til:

Økologisk Høstmarked i Vestbjerg
Lørdag d. 5. september og søndag d. 6. september, begge dage kl. 10-16
Ideon Skovbutik
Søhusevej 46, 9380 Vestbjerg
Tlf. 96 38 30 33

Hos Ideon Skovbutik i Hammer Bakker ved Vestbjerg, vil der ud over økologien også være fokus på energibesparelser og Vedvarende Energi ved Vendsyssel Energi- og Miljøforening og Energitjenesten Nordjylland.

Hos Vendsyssel Energi- og Miljøforening kan du få en dialog om klimaforandringer, vindmøller og skifergas og se hvor meget CO2 din livsførelse påvirker det globale klima med. Endvidere kan du møde energirådgiver Peter Larsen fra Energitjenesten Nordjylland.
Ved at besøge Energitjenesten vil der være mulighed for at få god energirådgivning, der hurtigt kan tjene turen hjem. Det kan være du går og overvejer at anskaffe at ny varmeforsyning baseret på en varmepumpeløsning. Det kan også være der overvejes brændefyring, eller anskaffelse af et automatisk pillefyr. Du kan få afdækket fordele og ulemper ved den ene eller anden løsning, samt hvad det betyder for varmeøkonomien. Du kan også få vurderet muligheden, om det kan betale sig at vælge solceller, solvarme eller egen husstandsmølle, som en del af energiløsningen.
Der er også mulighed for råd om efterisolering, se isoleringsmaterialer, samt forskellige modeller af energivinduer med forskellige energibalancer.
For at få størst mulig glæde af energirådgivningen vil det være fornuftigt at medbringe tegninger af huset, BBR oplysninger, samt forbrugsopgørelse over el- og varmeforbrug.

På det økologiske Høstmarked hos Ideon er der udover energien mange forskellige boder opstillet. Der er mulighed for en guidet svampetur og nyde en kop kaffe med tilbehør i skovcafeen.

Se program for det økologiske høstmarked i Vestbjerg her.

Økologiske høstmarkeder i hele landet

I weekenden den 5. og 6. september er der Økologisk Høstmarked landet rundt. I Vendsyssel er der 6 åbent hus arrangementer.
Du kan finde de steder der er høstmarked her: Økologiske Høstmarkeder